Tänään meidän oli tarkoituslähteä treenailemaan koulun kentälle, kun siellä oli tänään lastenpäivät. Omistajaa kuitenkin laiskottin ja jäätiinkin omalle pihalle tokoilemaan ja otettiin myös hieman agilitya omilla esteillä.
Alotettiin hihnassa seuraamisella. Sitä ei ollakkaan otettu aikapäiviin- sen kyllä huomaa. Helvi haahuili aluksi ja kontaktikin oli tosi huono. Olisin ehkä hieman parempaa odottanut, mutta ainahan sitä voi treenata. Jatkettiin niin, että palkkasin namilla aina pienen, hyvin menneen pätkän jälkeen. Sitten otin vielä hieman pidemmän matkan ja täyskäännöksen. Ne sujuivat hyvin, vaikka käännöksessä ei ollut kontaktia. Jatkettiin kuitenkin hyvillä mielin treenejä hihnatta seuraamisella. Se sujuu rutiinilla erinomaisesti, seuraamispaikkakin on nykyään jo paljon parempi, samoin käännökset. Liikkeestä seisominen meni aivan upeasti, Helvi pysähtyi kuin seinään käskyn kuultuaan. Sitten vapautus ja leikitti lelulla. Maahanmeno meni myös hyvin, Helvi meni maahan vaikka se olikin kostea. Vapaahyppyäkin kokeiltiin, hyvin meni. Ehkä ne kisat menee sittenkin ihan hyvin.
Agilityssa otettiin aa:n kontakteja ja hyppysuoria, sekä pieni ohjausharjoituksia.
Tänään aloin epäillä, että Helvi valmistelee juoksujansa. Toivottavasti eivät kuitenkaan mene toko-kisojen päälle. Voisivat alkaa nyt heti, niin ehtis saada ne pois alta.