Tänne eteläänkin on vihdoinkin satanut lunta, vaikkakin ihan vähän. No, on sitä lunta ollut aikasemminkin, mutta nyt on kohta jo maaliskuu. Välillä ulkona on jopa pakkasta. Tänä talvena ei ole Helvillä kuin pari kertaa joutunut laittamaan takin päällä, mikä on tietysti hyvä, ainakin Helvin mielestä.
Me Helvin kanssa ei olla kauheasti mitään treenailtu, johtuen omistajan kiireistä. Jotain pientä on tullut kuitenkin tehtyä, mm. uusi temppu(orava istunnassa "pist viis"). Muutenkin koiratanssia treenailtu. Jalkojen välistä pujottelukin sujuu jo hyvin. Olenkin alkanut kehittelemään jotain pientä ohjelmaa, jos vielä sopivan musiikin löytäisi.

Tässä samalla kun kirjoittelen, odotan ton Hiiden Haukkujen jäsenhakemuksen tulostumista. Pitää laittaa se postiin, jospa vaikka päästäisiin toko- kurssille ja myöhemmin keväämmällä agilitykurssille myös. Meillähän on tulossa nuo tokokisat huhti- toukokuussa, tai siis yhdissä kisoissa ollaan varasijalla(14) ja pariin kisaan pitäisi vielä ilmottautua. Jospa se tk1 nyt sieltä tulisi, niin koko kesä voitaisiin pitää kisataukoa. Ja sitten jos loppuvuodesta agiltiyssa startattaisiin ihan virallisesti.
Ensi viikonloppuna olemme menossa match show'hun Espooseen, saa nähdä miten menee. Mitään erityistähän en sieltä odota, mutta jos sitä luoksepäästävyyttä harjoiteltaisiin.

Eilen kun kävimme, minä, äiti ja Helvi lenkillä, saimme olla pikku-Heppanasta ylpeitä. Se ohitti jokaisen koiran tosi nätisti, vaikka yksikin koira räyhäsi sille. Ehkäpä se ei sittenkään ole vielä ihan toivotanta :)