Treenailtiin taas ihan kunnolla. On sitä kuitenkin tullut joka päivä hiukan jotain yksittäistä asiaa tullut hiottua, mut nyt otettiin ihan kunnolla treenaamista.
Seuraamisessa pysy kontakti tosi hyvin, aluksi piti vaan vähän innostaa. Käännöksissä ei lähtenyt haahuilemaan, myös täyskäännöksesta oikealle. Tosi ylpeä olen!
Paikalla olossa oli pientä vilkuilua, mutta hyvin sekin, vaikka pari kertaa nousikin istumaan, kun lähin tulemaan koiran luo. Hyvin meni.
Luoksetulo meni hyvin, mut sivulle tulossa meni jotenki ihan oudosti: Eka istui liian taakse ja sitten liian eteen. Sitä piti taas hioa ihan kunnolla.
Liikkeestä maahan menossa on nyt oppinut pienellä käsimerkillä, jos sen sais vielä pois niin sit olis hyvä. Maahan meno on kyllä vielä vähän hidas, mutta innostamalla se meni tosi nopeesti. Seisomaankin jäi tosi hienosti. Hyvin on hallinassa, vaikka ollaan kumpaakin treenattu vasta peri viikkoa.
Kapulaa käytin vaan suussa, koska se on näköjään unohtanut, miten se nostetaan maasta.
Omilla esteillä (kolmella hyvpyllä ja Aa:lla) otettiin vähän agilitya. Tosi hyvin koira kuunteli, vaikka ohjaaja pari kertaa tekikin virheitä.
Aa:ta Helvi nykyään rakastaa. Kun sanoo, että: "Otetaan agilitya, tuu mennään.". Niin koira juoksee suoraan aa:lle. Hyppyjä laitoin kolme peräkkäin riviin, silleen, että koiran piti ensin hypätä ohjaajaan päin ja sitten poispäin. Tosi hyvin meni, vaikka ei ikinä olla sitä otettu.
Yleensä ottaen Helvi on edenny agilityssa hyvin, vaikka tokossa vielä jurrataankin vähän paikalla, kun koira kokoajan muka unohtaa kaikkia perusjuttuja.