Tänään Veikkolassa järjestettiin match show. Helvi ei ollut tälläkertaa mukana, mutta itse esitin kaverini Juulian koiran Betsyn ja isosiskon kaverin koiran novascotiannoutaja Wandan.
Ensin oli Betsyn vuoro. Parinamme oli nuori, melko villi sileäkarvainennoutaja. Tuomari pyysi meitä aluksi ravauttamaan koiria kehän ympäri. Betsy ravasi tosi nätisti, seisoi kauniisti ja antoi tuomarin katsoa itseänsä. Saimme punaisen nauhan.
Betsyn kehä meni hieman Wandan kehän päälle. joten esitin Wandan loppujen lopuksi viimeisenä, ja se oli pariton. Wanda on vielä nuori(alle 5 kk), ja olemme nähneet vain yhden kerran aijemmin, kuitenkin Wanda oli todella reipas ja ravasi oikein nätisti. Seisominen sujui myös hyvin, vaikka Wanda ei malttanutkaan oikein olla paikallaan. Saimme myös punaisen nauhan.
Juulialla oli myös mukana Cara, joka sai sinisen nauhan, vaikka mielestäni esiintyikin todella erinomaisesti.
Isojen punaisten ja pentujen punaisten kehät menivät päälläkkäin, joten itse vein Wandan ja Juulia vei Betsyn. Wanda käyttäytyi Parhaan pennun- valinassa todella nätisti ja sijoittautui lopulta neljänneksi viidesta pennusta. Betsy oli myös neljäs. Cara oli sinisten 3., vaikka se käyttätyikin ehkä isoista sinisitä parhaiten, mutta sehän on tuomarin mielipide.
Wandalle tämä oli ensimmäinen match show, ja se käyttäytyi todella hyvin, vaikka onkin vielä nuori ja villi tollerinarttu. Betsy käyttäytyi ammattilaisenelein, vaikka itse en olekkaan mikään maailman paras esittäjä. Oli mukava esittää kumpaakin koiraa, tästä se kokemus karttuu.
Match show jälkeen Helvi, joka oli ollut mukanani leikki Wandan kanssa painileikkiä.

Ehkä me vielä Helvinkin kanssa uskalletaan joskus toiste mach show'hun. :)

Pari kuvaakin mätsäristä:
940758.jpg
Wanda-tolleri

940760.jpg
Liikkeestä seisominen

940762.jpg
Betsy-aussie