Valitettavasti Helvin juoksut vielä jatkuvat, jotenka me ei sittenkään mennä sunnuntaina tokokisoihin. Toivottavasti juoksut ovat ohi jo kahden viikon päästä. Tällä hetkellä Helvillä on "ne päivät", jotenka valitettavasti koira ei saa nyt tavata naapurin uroskoiria.
Mutta niin. Eilen oltiin Juulian ja Betsyn kanssa lenkillä, tälläkertaa suunnaattiin agilitykentälle. Päivä oli tosi lämmin, mutta ei aivan niin kuuma kuin alku viikosta on ollut. Toivottavasti sää kuitenkin jatkuu lämpimänä, vaikka tietenkin voisi hieman sataa niin ei niin paljon pöllyäisi ja olisi niin hiostavaa.. mutta aiheeseen.
Aloitettiin tietenkin agilitylla. Helvi toimi ja kuunteli hyvin. Kepitkin sujuu jo mainiosti. Koira oli siis tapaansa mukaan erinomainen vaikka omistaja töppii aina välillä ja tekee jotain aivan omituisia kaarroksia ja ympyröitä..
Siirryttiin sitten viereselle nurmikentälle ja otettiin tokoa:
Seuraamiset: Menee hienosti, kunhan seuraamispaikka pysyy oikeana, käännöksetkin sujuvat, mutta täyskäännös töppii aina välillä.
Seisominen: Hieno ja nopea!
Maahanmeno: Välillä hidas, mukana vieläkin käsimerkki. Kuitenkin parempi kuin ennen.
Luoksetulo: Todella nopea(!), välillä kuitenkin vino perusasento, juuri tuosta nopeudesta johtuen.
Paikkamakuu: Otettiin tällä kertaa niin että jätin Helvin ja kävelin n. 20 metrin päähän. Siinä välissä Juulia ja Betsy ottivat meihin nähden poikittain noudon. Hienosti sujuu, meidän varmin liike.

Lisäksi käytettiin koiria uimassa, laitoin Helvinkin uimaan. Lopuksi otettiin vielä hieman agilitya, mm. keinua. Tämä keinu on muuten meillä erittäin ongelmallinen este. Ehkä se siitä joskus alkaa sujua.