Meillä oli nyt viime viikon ajan tokotauko, ihan tarkoituksella. Tänään sitten lopetettiin ja sen kunniaksi menikin aivan loistavasti :)
Seuraaminen sujuu vihdoinkin tosi hyvin. Alusta asti pysyi kontakti ja seuraamispaikka, hienoa! Myös luoksetulo meni tosi hyvin, myös perusasento, joka on ollut viime aikoina hieman vino oli nyt suora. Seisomiset ja maahanmenot menee ruutiinilla hienosti, mutta jos saisi vain tuon maahanmenon käsimerkin pois. Muuta ei tällä kertaa otettu.

Tokokisoihin on tarkoitus mennä huhti-toukokuussa, riippuen peruutuspaikoista, ollaan siis varasijalle yhdissä kisoissa. Toukokuun loppuun mennessä on tarkoitus saada se tk1, jos vaan mahdutaan kisoihin, täällä pääkaupunki seudulla kun ne kisat täyttyy niin armottoman nopeasti. Mutta joo. Jos ei toukokuuhun mennessä ole koulutustunnusta niin se jää sitten loppu kesään/syksyyn, kun itselläni on ripari kesäkuussa ja sitten lähdemmekin koko porukalla lomalle. Katsotaan nyt.

 Kun Juulia, Betsy ja Cara ovat vihdoinkin palanneet lomaltaan, lähdimme tänään heti aamusta kirpeässä pakkassäässä lenkille. Aamulla mittari näytti yli 12 astetta, mutta se onneks hellitti sitten nopeasti, ja kun tulimme lenkiltä kotiin, oli pakkasta enään viitisen astetta. Pakkasta siis taas on, mutta lunta ei näy mailla eikä halmeilla.