Meidän pikku-Helvi täytti tänään 2 vuotta. Se alkaa olla jo iso-tyttö niin käytöksensä, kuin ikänsäkkin puolesta. Hassua, ihan kun äskön oltaisiin kannettu pienen pieni koiranpentu kotiin, ja tuntuu, että siitä olisi ollut vain hetki, kun Helvi oli sellanen kengän kokonen rääpäle. Tässähän melkeen liikuttuu :). Tein muuten tänä aamuna Helville hienon nakkikakun, josta laitan pian kuvan.

Vietettiin muuten Heppana-neidin synttäreitä tänään Juulian, Betsyn ja Caran kanssa Veikkolan agilityradalla. Lähettiin siinä kolmen maissa kouluta ja käveltiin agiradalle. Siellä sitten tietenki otettin agilitya. Helvi meni tosi hyvin, varmaanki synttäreidensä kunniaksi: juoksi kokoajan, ja hyppäsi, kipusi ja pujotteli kaikki esteet tosi hyvin. Sitten syötiin myös "kakkua", elikkä äitin ostamaan yli kilon painonen koiraruokapurkki katosi hetkessä, omistajien yllätykseksi. Sitten lähettiin kotiin, ja nyt Helvi koisii nojatuolin takana jalat vispaten, unissaan haukkuen. On se kyllä söpö koira, juuri se aina oikea <3

Yli huomenna on sitten ne ekat toko-kisat. Saa nähdä, miten menee. Toivottavasti ei sitten ainakaan sada tai ukkosta. Kirjottelen sitten lisää.

t.Ilona ja Helvi- synttärisankari