Viime kirjoituksesta on kulunut jo yli kuukausi, pahoittelen. Olen oikeastaan täysin unohtanut kirjoittaa tänne. Jatkossa kuitenkin lupaan päivitellä hieman useammin. Kuten varmaan voi arvatakkin tän kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua jo vaikka mitä.
Tokossa mennään samaa rataa kuin ennenkin. Alokasluokan liikkeet sujuu kohtalaisesti, vain liikkeestä seisominen temppuilee, siis liike joka on aina ennen sujunut aivan mahtavasti. Arvatkaa ottaako pattiin. Muuten menee tosi hyvin, luultavasti tätä vauhtia voitaisiinkin saada se ykköstulos, kaikki riippuu vain omistajasta.
Kisoihin  ollaankin menossa sitten toukokuussa 17. päivä Siuntioon. Jospa sieltä sitten hieman parempia tuloksia saataisiin. Lisäksi ilmoitin Helvin myös 10. 5 oleviin kisoihin, mutta sinne pääseminen ei ole vielä aivan varmaa.
Kotipihassa ollaan treenailtu agilitya. Helvillä olikin hirveästi vauhtia, kun kaivettiin esteet pitkästä aikaan esiin. Hypyttiinkin tosi paljon. Lopulta, kun saatiin liiat höyryt pihalle, kokeiltiin vielä keppejä, eli siis suksisaivoja. Loistavasti meni, joten hyvillä mielin voidaan agilitykurssille lähteä.
Koiratanssista on  tullut meille molemmille mieluisa laji, ja ollaankin harjoiteltu sitä tosi paljon. Myös pieni liikesarjoja kehittelin ensin paperille ja sitten kokeilin myös käytännössä. Pari uutta temppuakin opeteltiin, mm. jalkojen välistä hyppäämistä ja pujottelua paremmaksi. Hyvin sekin menee nykyään.