Lähipäivinä on tullut käytyä hirmuisen paljon lenkillä (: Juulian ja koirien kanssa ollaankin käyty päivittäin pitkiä lenkkejä, eilen oltini agilitya kentällä ja treenattiin vähän viestiä ja tokoa. Tänään kotipihassa otettiin agilitya ja tokoa.
Eilen siis käytiin agilityekentälle vähän treenailemassa Juulian, Betsyn ja Caran kanssa. Helvillä oli ilmeisesti kuuma, koska oli todella löysä ja hidas. Kuitenkin saatiin otettua vähän pientä keppitreeniä, lisäksi rengasta ja pysähdykontakteja.
Kepit alkavat sujua jo tosi hyvin, Helvi toimii jo melko itsenäisesti ja hieman vauhdikkaammin. Renkaassa tuli aluksi jotain häikkää. Toisella kerralla kuitenkin Helvi hyppäsi renkaan läpi. Kontakteja otettiin pysähtyen.
Viereisellä kentällä otettiin vähän tokoa, luoksetuloa ja seuraamista. Luoksetulo oli ensimmäisellä kerralla tosi löysä ja hidas, mutta toisella kerralla Helvi tuli jo hieman nopeampaa.
Treenattiin vielä hieman viestiä Betsyn ja Caran kanssa, Helvikin pääsi kerran juoskemaan. Juoksumatka oli aivan suora ja koirat juoskivat sen hyvin, myös Cara ja Helvi vaikka olivatkin ensimmäistä kertaa kokeilemassa tätä.

Tänään siis agilitya omilla esteillä. Tälläkertaa Helvillä oli suuri into ja vauhti, joten hyödynsin ja tein kierto- ja käännösharjoituksia, sekä eteen irtomista. Tokoakin otettiin mm. seuraamisessa vauhdin vaihtoja ja käännöksiä, sekä seisomista.