Treenattiin taas eilen. Helvi meni melko hyvin, vaikka syttymisessä menikin vähän aikaa. Otettiin seuraamista, liikkeestä maahan menoa ja seisomista.
Seuraaminen on melko vahva, jos vaan muista koirista ei välitetä. Vielä sitä vauhdin vaihtamista pitää harjotiella, mutta kyllä sekin sujuu.
Seisominen menee yllättävän hyvin, maahan meno kans, jos käsimerkin saisi jätettyä pois. Luoksetulosta pidetään taukoa, jotta sen sais paremmaksi.
Vuosi sitten en ois uskonu et ollaan tässä pisteessä ja näin paljon edistytty : D Koirasta voi olla ylpeä.

Kisoihin ollaan menossa ensi viikonloppuna, saa nähä miten menee. Tavoitteena onkin tietysti se Alo1, ja sen myötä mieluusti tämän vuoden puolella se tk1. Toi tk1 riippuu siitä onko omistajalla varaa/aikaa mennä kisoihin, ja onko vanhemmat innostuneita asiasta, mutta ainakin kahtiin kisoihin on tarkoitus tämän vuoden puolella mennä, ja myös luonnetestiä ajattelin, vaikkakaan en varmaan tämän  vuoden puolella toteutettavaksi. Saa nähdä mitä ehditään tehdä, ja mitkä jää vain haaveeksi

Tänä aamuna ollaan Helvin kanssa harjoteltu namien piilotusta, elikkä sitä, että minä piilotan namin ja koira etsii niitä. Helvi tykkää siitä ja se on omistajan puolesta helppoa aivotyöskentelyä.

Me lähdemme nyt vähän treeneilemaan piha-agia.
Ilona ja Helvi