Tänään oli tämän viikon ensimmäinen päivä, jolloin ei satanut vettä, joten päätin lähteä Helvin kanssa Vekoran agilitykentälle treenailemaan.
Lähdettiinkin heti aamusta, noin kello kahdeksan aikaan pyörällä. Jätimme pyörän Veikkolan koulun pihaan ja jatkoimme siitä kävellen. Sainkin Helvin hyvin lämmitetyksi ja pääsimme heti agilityilemaan.
Tein sellasien pienen radan, joka alkoi kolmella hyppyesteellä, josta kaartui melko tiukasti renkaalle. Renkaalta rata jatkuin Aa:lle ja sitten viimeiselle hypylle.
Helvillä oli paljon intoa ja aluksi oli vaikea saada se odottamaan lupaa, joten aloitimme sillä että käskin Helvin paikalle ja kävelin parin esteen päähän, palkkasin Helvin herkulla. Sitten päästiinkin itse asiaan, agilityyn.. Helvillä oli mieletön vauhti, vaikkakin olisi saanut keskittyä hieman enemmän - pistetään kuintenkin ensimmäisen kunnon agilitykenttätreenin piikkiin.
Tuo rata oli todella helppo, vaikkakin onnistuin itse tekemään parisen ohjausvirhettä. Siksi mentiinkin rata pariin kertaan.
Kepit. Todella positiivinen yllätys, kun Helvi meni kepit aivan itsenäisesti,vaikka autoinkin hieman kävelemällä keppejen vierellä antaen tahtia. Uskomatonta, kun miettii että viimeksi kun mentiin keppejä oli lokakuu, ja silloinkin ne olivat vinokepit. Tyytyväinen olin.

Tässä välissä pidettiin pieni tauko ja treenailtiin hieman tokoa. Helvillä oli upea into ja se teki kaiken aivan täysillä (:
Aloitettiin seuraamisella. Kaunista tasaista, seuraamispaikka erinomainen. Sitten luoksetulo, joka oli todella nopea ja suora perusasento. Sitten taas pieni pätkä seuraamista, mikä oli taas tosi kaunista.
Tähänkin treeniin olen todella tyytyväinen, toivottavasti kisoissakin menee noin hyvin.

Lopuksi mentiin vielä kerran kepit, ohjasin vaikeammalta eli siis vasemmalta puolelta. Ensimmäisellä kerralla yksi meinasi ohittaa yhden välin. Toisella kerralla sujui hyvin.
Toivottavasti kauniit säät taas jatkuvat, niin päästään taas treenailemaan agilityakin.